pátek 11. prosince 2015

Co se vlastně děje..

Hola! Vlastně ani nevím jestli jsem to psala na blog, každopádně chci to tu trochu zaktualizovat. Pro ty z vás, koho zajímá, co teď probíráme na dorostě, tak je to Boží charakter! Každý týden se bavíme o jedné konkrétní vlastnosti. Z těch, co si pamatuji, například vševědoucí, svrchovaný, milující, svatý, milosrdný, pravdivý, věrný...a další teď už asi z hlavy nevydoluji, haha. Už nám zbývá jen jeden pátek do vánočních prázdnin, a s ní poslední Boží vlastnost, tak si to nenechte ujít!

Do Vánoc zbývá už jen chvilka, nějak nám ten čas letí.. Je šílený, že už to jsou skoro 4 měsíce od začátku školního roku. Zpomalte někdo prosím ten čas! Na druhou stranu, zase se blíží věci jako třeba další víkendová akce nebo tábor! A to zas stojí za to. Na konci prosince nám odjíždí Rosťa na nějaký čas do Jižního Súdánu, tak se určitě modlete za něj i za ty, kdo tam jedou s ním.

No, to by asi zatím stačilo. Mějte se krásně, užívejte vánoční pohody a nestresujte se moc kvůli dárkům, úklidu nebo dalším věcem...Vánoce jsou nakonec o něčem úplně jiném, no ne? :)

Indy ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat